Lijstenmakerij lijstenmaker schapenvacht
novasurfer.nl

Schilderij ophangsystemen
Hoofdpagina | Favorieten | Alle onderwerpen | Statistieken | Meedoen?




  Dure woonaccessoires
Terwijl je door New York, Rodeo Drive of een andere grote metropool wandelt, is het moeilijk om alle luxe labels te missen die te zien zijn op voorbijgangers. Wat nog opvallender is, is dat dergelijke high-end modes niet alleen worden gedragen door dames die lunchen, maar ook op hun honden. Van Louis Vuitton en Ralph Lauren tot Kelly Wearstler en Valextra, designermerken zijn gevoelig voor de bewondering die consumenten hebben voor hun pups en de enorme sommen geld die ze bereid zijn te betalen.

"Mensen houden van hun honden", zei ontwerper Kelly Wearstler. "Het is alsof ze hun kinderen zijn en ze zoveel mogelijk comfort en geluk in hun leven willen brengen. Een mooi hondenbed of een goed ontworpen hondenhok verbetert niet alleen het leven van een hond, maar voegt ook een visueel aantrekkelijk aspect toe aan het huis. "

Inderdaad, haar selectie van accessoires en andere goederen is zeker voor honden met contant geld. Of het nu een $ 395 hondenkom is of $ 4.500 bij het huis, de prijzen kunnen het grote publiek achterlaten. Kunnen honden echt schelen hoe ze hun eten eten of waar ze slapen? De ene procent denkt daar zeker aan. "Mensen met geld willen graag hun huisdieren uitspugen", legt Wearstler uit.

Om zeker te zijn, gaat het niet echt om wat de dieren willen, maar om wat hun eigenaren willen vertellen over hun status. Ze zien hun puppy's als verlengstukken van zichzelf, daarom is geld geen doel. Als ze accessoires van Goyard en Jennifer Fisher dragen of achterover leunen in bedden door Restauration Hardware en DEDON, moeten hun honden dat ook doen. Ze zijn tenslotte de beste vriend van de mens.
 

Copyright © 2006 novasurfer.nl

Er staan 0 links op deze pagina.
Laatst aangepast: 26-08-2018